Baccara’s Glory Hole geeft intens genot en plezier

Wist je dat wij een echte glory hole in onze club hebben? Tijdens diverse evenementen wordt deze met veel plezier in gebruik genomen door onze gasten.

En goed nieuws, we zijn bezig met het organiseren van een evenement dat zich volledig richt op de glory hole. Jazeker, dit wordt op en top genieten dankzij de intense orale bevrediging!

Wat is een glory hole?

Simpel gesteld: het is een ronde opening in een wand of muur. Het mannelijke geslachtsdeel kan door deze opening gestoken worden, in de hoop dat hiermee aan andere zijde plezier wordt beleefd. (Hint: en of daarvan wordt genoten!)

Glory holes zijn op vele plekken te vinden. In sommige toiletten, (seks)videocabines en in allerlei sekslocaties.

Ten onrechte wordt soms gedacht dat glory holes alleen voor homoseksuelen of biseksuelen zijn bedoeld. Niets is minder waar. Ongeacht seksuele voorkeur kan elke man genieten van de glory hole.

Sterker nog, het gat in de wand/muur biedt ook de mogelijkheid voor vrouwen om zich uitgebreid te laten bevredigen.

Met andere woorden:

Lees verder

Thuisontvangst in Zaandam?

Prive thuisontvangst in Zaandam?Bent u op zoek naar dames die privé thuisontvangen in Zaandam? Of bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem? Begrijpelijk, u vrijt graag met heerlijk vrouwelijk schoon.

Wist u dat er veel mooie vrouwen zijn die u graag willen ontvangen, maar NIET privé thuis? Deze prachtige vrouwen loopt u mis….

Thuisontvangst verboden en zeker niet zo discreet

Betaalde seks in een woonwijk is bij wet verboden, er is immers geen prostitutie-vergunning verleend op die locatie. Sowieso worden er geen vergunningen verleend voor woningen in Zaandam noch in Noord-Holland.

Daarbij, deze dames ontvangen stiekem vaak veel heren op een dag. Dat valt op. Zeker tijdens deze tijd van corona; veel mensen werken thuis en merken dus meer op wat er zich in de woonomgeving afspeelt.

Dus wanneer u de dame thuis bezoekt voor seks, wordt u vermoedelijk gezien door oplettende en geërgerde buurtbewoners. Zij willen nog wel eens klagen bij de politie en de gemeente. Een heterdaadje ligt daardoor altijd op de loer.

Thuis plezierig vrijen?

Een ander dilemma waar vrouwen mee worstelen is Lees verder

Erotische massage met happy end

Erotische massageErotische massages weer mogelijk! 

Kunt u een erotische massage wel waarderen? En verlangt u tevens naar een happy end? Het erotische massagesalon is open, elke week van dinsdag tot en met zaterdag van 21:00 tot 03:00 uur.

Wij hebben zeer kundige masseuses in onze sexclub die u met sensuele en seksuele aanrakingen tot grote hoogten brengen.

We zijn altijd blij als een bezoeker specifiek om een erotische massage vraagt. Dit soort massages zijn niet alleen bevredigend om te ontvangen, onze masseuses vinden het fantastisch om u te zien genieten!

Lichamelijk en erotisch contact

Lichamelijke aanraking is een menselijke behoefte. Met name mannen worden structureel te weinig aangeraakt. Daarom adviseren we iedere man om met enige regelmaat een massage te nemen.

Mannen, die nog geen ervaring hebben met onze erotische massages, kunnen het zich maar moeilijk voorstellen: deze vorm van massage is zeer seksueel bevredigend.

En al is de happy end vaak een belangrijk onderdeel, deze is slechts optioneel. U mag kiezen om klaar te komen, maar het hoeft niet.

De erotische massages in Baccara sexclub

Onze erotische massages zijn een intiem samenspel van u met uw sexy masseuse, waarbij u alles krijgt wat u verlangt.

Onze masseuses hebben diverse erotische massagetechnieken en -methodes om u op te geilen en te plezieren. Lees verder

Nieuwe priklocatie aan de Aris van Broekweg Zaandam

UPDATE: er komt toch geen priklocatie in de Aris van Broekweg in Zaandam. Er wordt naar een nieuwe locatie gezocht.

Zoals u wellicht al weet, aan de Aris van Broekweg ligt onze luxe club. Net zoals onze buur ‘Het Blauwe Pand’ en diverse andere mooie bedrijven.

En sinds vandaag het grote nieuws: in december start in onze straat de nieuwe priklocatie van de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdiensten) Zaanstreek-Waterland. Deze nieuwe locatie gaat de huidige priklocatie op de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam vervangen voor de duur van 12 maanden.

Vaccinatielocatie in Zaandam: Aris van Broekweg 11-13

Op dit moment worden de eerste voorbereidingen getroffen op de toekomstige woningbouwlocatie.

Lees verder

Voor de eerste keer naar een sexclub?

Prostituee in geel jurkje
Misschien heeft u nog geen ervaring met een sexclub of privéhuis. Wees gerust, voor alles is een eerste keer. Ook wat betreft het bezoek van een sexclub of privéhuis zoals de onze.

Wellicht vraagt u zich af hoe het eerste contact verloopt met de dames van plezier. U weet wel: de sexy dames, de rondborstige prachtige vrouwen, de zeer gewillige en wulpse prostituees.

Geen punt, we zullen een helder beeld scheppen over de geile gang van zaken zodat u weet wat u kunt verwachten.

De reis naar onze sexclub

We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk de contact-pagina, met de landkaart en routebeschrijving zodat u ons gemakkelijk en snel kunt vinden.

Mocht u met de auto reizen, parkeren kan zeer discreet. Er is royale parkeergelegenheid. (Zie het artikel over onze discrete werkwijze.)

Ook kunt u Lees verder