Voor de eerste keer naar een sexclub?

Prostituee in geel jurkje
Misschien heeft u nog geen ervaring met een sexclub of privéhuis. Wees gerust, voor alles is een eerste keer. Ook wat betreft het bezoek van een sexclub of privéhuis zoals de onze.

Wellicht vraagt u zich af hoe het eerste contact verloopt met de dames van plezier. U weet wel: de sexy dames, de rondborstige prachtige vrouwen, de zeer gewillige en wulpse prostituees.

Geen punt, we zullen een helder beeld scheppen over de geile gang van zaken zodat u weet wat u kunt verwachten.

De reis naar onze sexclub

We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk de contact-pagina, met de landkaart en routebeschrijving zodat u ons gemakkelijk en snel kunt vinden.

Mocht u met de auto reizen, parkeren kan zeer discreet. Er is royale parkeergelegenheid. (Zie het artikel over onze discrete werkwijze.)

Ook kunt u Lees verder

Werken in een Sexclub (Noord-Holland)

Wilt u werken in een sexclub? En houdt u van een goed betaalde job in een veilige, schone en discrete omgeving? We hebben diverse vacatures dus wie weet hebben we de sex job voor u.

Werken als prostituee

Naar schatting zijn er in Nederland zo’n 30.000 prostituees actief. Dat lijkt veel, maar een veelvoud aan mannen bezoekt geregeld een dame van plezier.

Wij zijn echter niet op zoek naar zomaar een dame van plezier. Onze sexclub is luxe en straalt klasse uit. Onze sexwerkers moeten op deze punten goed kunnen aansluiten.

Alleen aantrekkelijke vrouwen met veel erotische passie bieden we een goed betaalde sex job aan. Dus vrouwen met klasse, met stijl. Tevens is een zelfstandige mentaliteit een pre.

Werken in een sexclub kan veelzijdig zijn

Vrouwen die inderdaad voldoende zelfstandig blijken, bieden we eventueel de mogelijkheid om als manager te werken.

We hebben een grote bar dus bar-ervaring is welkom. Een lap dance geven? Of een mooie striptease weggeven waar mannen nog lang aan zullen terugdenken? Wie weet hebben we een mooie baan voor u!

Dus, wilt u werken in een seksclub? Bezoek onze vacature-pagina en neem vervolgens contact met ons op. Of kom langs, u bent van harte welkom in onze sexclub in Zaandam.

SM-ruimte huren?

Vrouw in SM-ruimte vastgebonden met zwarte stropdas (bondage)Wilt u een prachtige SM-ruimte huren? In Zaandam hebben we een mooie studio te huur voor een of meer uren. U kunt de SM-kamer ook voor een of meer dagdelen huren, zolang u tijdig reserveert.

De SM-locatie is goed bereikbaar door zijn ligging in Zaandam (dichtbij Amsterdam en Haarlem). U kunt uitstekend parkeren in de buurt.

En misschien wel het belangrijkste, de ruimte is in beheer door een organisatie die vertrouwd is met SM- en BDSM-activiteiten (Bondage, Discipline, Sado Masochisme).

Daarom hebben we affiniteit met de lifestyle. En daarom verhuren we de ruimte betaalbaar…. Lees verder