Baccara’s Glory Hole geeft intens genot en plezier

Wist je dat wij een echte glory hole in onze club hebben? Tijdens diverse evenementen wordt deze met veel plezier in gebruik genomen door onze gasten.

En goed nieuws, we zijn bezig met het organiseren van een evenement dat zich volledig richt op de glory hole. Jazeker, dit wordt op en top genieten dankzij de intense orale bevrediging!

Wat is een glory hole?

Simpel gesteld: het is een ronde opening in een wand of muur. Het mannelijke geslachtsdeel kan door deze opening gestoken worden, in de hoop dat hiermee aan andere zijde plezier wordt beleefd. (Hint: en of daarvan wordt genoten!)

Glory holes zijn op vele plekken te vinden. In sommige toiletten, (seks)videocabines en in allerlei sekslocaties.

Ten onrechte wordt soms gedacht dat glory holes alleen voor homoseksuelen of biseksuelen zijn bedoeld. Niets is minder waar. Ongeacht seksuele voorkeur kan elke man genieten van de glory hole.

Sterker nog, het gat in de wand/muur biedt ook de mogelijkheid voor vrouwen om zich uitgebreid te laten bevredigen.

Met andere woorden:

Met de glory voor ieder wat wils op seksueel vlak. Op z’n minst is het iets om mee te experimenteren. Probeer het eens uit en ontdek wat het met u doet.

Misschien blijkt het een intense fetish waar u nog nooit van wist. Of misschien is het lekker voor één keertje. Wie niet waagt, die niet wint…

Wat maakt een glory zo bijzonder lekker?

Toegegeven, niet voor iedereen is de glory hole het ultieme. Maar voor genoeg mensen, met name mannen, geeft het precies de seksuele ervaring waar ze naar verlangen.

Het liefkozen en seksueel bevredigen vanaf andere zijde, zonder te kunnen zien wie dat doet en op welke manier, appelleert aan de seksuele fantasie. Het is een anonieme seksbeleving en tegelijkertijd is het zeer intiem door het sensitieve karakter.

Zeker mannen zijn visueel ingesteld. Maar door het visuele grotendeels uit te sluiten komt er ruimte vrij om te voelen. Dát maakt de glory hole zo bijzonder lekker en uniek.

Baccara’s Glory Hole event

Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een glory hole evenement.

Eerst zorgen we voor een heerlijke en behendige vrouw met een grote en gulzige voorliefde voor aftrekken en pijpen; de oraal ingestelde vrouw die er pap van lust.

En vervolgens selecteren we enkele gelukkige mannen om mee te doen aan Baccara’s Glory Hole Event. Meer details delen we later.

Sta je nu al te trappelen om mee te doen, als man of als oraal gulzige vrouw? Neem per e-mail contact met ons op. Wie weet nodigen we je uit voor het eerstvolgende seksfeest!