Huren van luxe kamers per uur

Waar kunt u tegenwoordig kamers per uur huren? Speciaal om heerlijk te vrijen, om van elkaar te genieten? Dat kan in de luxe sexclub Baccara in Zaandam!

Wij hebben keuze uit een aantal luxe kamers plus een speciale SM-ruimte. Het zal jullie niets aan comfort ontbreken in ons ‘love hotel’.

Mocht de wens bestaan om te genieten van een drankje voor, tijdens of na het boeken van de kamer: we hebben een gezellige goed voorziene bar.

Maak een keuze uit een van de vier luxe kamers


Meer informatie over de mooie sekskamers vindt u hier. En daarnaast hebben wij ook een unieke SM-ruimte.

De exclusieve SM-ruimte

De exclusieve SM-ruimte is klaar. Deze prachtige ruimte is volledig te huur.

De SM-ruimte is ruim voorzien van attributen en SM-meubilair. Voor meer informatie, bezoek deze pagina over SM-ruimte huren.

Luxe kamers per uur huren

Elke luxe kamer is voorzien een douche of bad en airco. En we hebben de grote badhanddoeken, kamerjassen en uiteraard condooms voor u klaargelegd.

U kunt tijdens het verblijf op de kamer tevens een bestelling plaatsen met de telefoon. Bijvoorbeeld een feestelijk glas wijn of champagne, een heerlijke cocktail of iets non-alcoholisch, het kan allemaal bij ons.

Reserveer, in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1 kamer per uur reserverenOvertuig uzelf ervan dat onze werkwijze volledig discreet is

Want:

  • Incognito parkeren in de buurt (parkeer 5 minuutjes lopen vanaf de club, in de Adriaan Roggestraat is parkeren gratis),
  • Wij houden uw bezoek voor iedereen volledig geheim,
  • Discrete cash- en pin-betalingen (op uw afschrift staat een neutrale naam),

Stap 2 kamer per uur reserverenBepaal welk moment en dag u een kamer wilt boeken

Dus:

  • Tijdens openingstijden (zie de zijbalk links of helemaal onderaan deze pagina) kunt u onaangekondigd langs komen om een kamer huren (vanaf het moment dat we geopend zijn),
  • Mits u 8 uren van te voren reserveert, kun u ook een kamer huren buiten openingstijden overdag.

Stap 3 kamer per uur reserverenBoek discreet een kamer per uur

Telefonisch reserveren is het snelst: 06 – 12822673

Onze club is gemakkelijk bereikbaar: Aris van Broekweg 4, Zaandam. En nogmaals, wij werken altijd zeer discreet. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid vlakbij.

U kunt zowel tijdens als buiten openingstijden een kamer per uur boeken. Bel daarom nu 06 – 12822673 of neem op een andere manier contact met ons op.

We wensen jullie alvast veel plezier met onze kamers per uur!