Nieuwe priklocatie aan de Aris van Broekweg Zaandam

UPDATE: er komt toch geen priklocatie in de Aris van Broekweg in Zaandam. Er wordt naar een nieuwe locatie gezocht.

Zoals u wellicht al weet, aan de Aris van Broekweg ligt onze luxe club. Net zoals onze buur ‘Het Blauwe Pand’ en diverse andere mooie bedrijven.

En sinds vandaag het grote nieuws: in december start in onze straat de nieuwe priklocatie van de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdiensten) Zaanstreek-Waterland. Deze nieuwe locatie gaat de huidige priklocatie op de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam vervangen voor de duur van 12 maanden.

Vaccinatielocatie in Zaandam: Aris van Broekweg 11-13

Op dit moment worden de eerste voorbereidingen getroffen op de toekomstige woningbouwlocatie.

Tekst gaat verder onder de foto.

Panorama foto Aris van Broekweg 11-13 in Zaandam op 17 november 2021.

Er komt een tijdelijk tentpaviljoen en een bijbehorend parkeerterrein. De priklocatie zal, als alles volgens planning verloopt, uiterlijk de tweede week van december 2021 opengaan.

Op de site van de GGD Zaanstreek-Waterland is aangegeven dat de nieuwe priklocatie gebruikt zal worden voor de Boostercampagne tegen het coronavirus (COVID-19).

De verwachting is dat het nieuwe terrein aan de Aris van Broekweg tot en met november 2022 in gebruik zal blijven voor het vaccineren.

Waarom deze vaccinatielocatie in Zaandam?

De GGD heeft lang gezocht naar een geschikt en ruim pand voor het vaccineren. Dat is uiteindelijk niet gelukt. In het verleden werd voor het vaccinerende Topsporthal in Koog aan de Zaan gebruikt maar deze is niet meer beschikbaar.

Uiteindelijk is gekozen voor de Aris van Broekweg 11-13 omdat deze locatie voor zeker een jaar vrij is en deze veel ruimte biedt. Nodig, want de Boostercampagne start vervroegd en er wordt een groot aantal mensen verwacht.

In de eerste plaats krijgen zorgmedewerkers en 60-plussers de derde prik vanaf de decembermaand. Laten komen wellicht ook de andere leeftijdscategorieën aan de beurt.

Wilt u uw vaccinatie combineren met een plezierig bezoek aan onze club? Dat kan. We zijn open dinsdag tot en met zaterdag van 20:00 tot 03:00 uur middernacht. We zijn gevestigd op nummer 4. Vlakbij en discreet. We heten u van harte welkom.