Gangbang feesten in Zaandam

Gangbang in Baccara Club Zaandam

Bent u op zoek naar een heerlijke gangbang? U komt in onze luxueuze sexclub in Zaandam volledig aan uw trekken! Houd u nog wel rekening dat er tijdelijk geen gangbangs worden gehouden vanwege Corona. Blijf onze agenda in de gaten houden, daar kondigen we de feesten aan zodra het weer kan. 

Wat is een gangbang party?

Waarschijnlijk bent u al enigszins bekend met de term. Voor de duidelijkheid:

Een gangbang is een speciale vorm van groepsex waarbij een man of vrouw gelijktijdig en achterelkaar met meerdere mensen seks heeft.

Zoals bij een orgie doorgaans mensen 1-op-1 vrijen en dit eventueel afwisselen met trio’s of partnerruil, ligt het centrum van de aandacht tijdens een gangbang seksfeest op slechts een of enkele personen.

Hoe leuk zijn dit soort feesten?

Zeker niet iedereen staat open voor dit soort orgies. Smaken en wensen verschillen! Maar voor de liefhebbers is het een seksdroom die uitkomt.

Bent u een liefhebber? Of wilt u het een keer proberen, uit nieuwsgierigheid en stil verlangen? We nodigen u van harte uit om aan een van onze spetterende gangbang party’s deel te nemen.

De drie belangrijkste vereisten voor het bijwonen van gangbang events:

  • Hygiëne; daarom bieden we douchegelegenheid,
  • Vriendelijkheid; goede manieren en respect voor grenzen zijn belangrijk voor een gemoedelijke en vrije sfeer,
  • Veiligheid; het is noodzakelijk dat er condooms worden gebruikt.

Een willekeurig voorbeeld van hoe het niet moet: de douche vooraf overslaan en vervolgens langdurig blijven neuken zonder dit genot te willen delen met andere mannen.

Deel het genot zoveel u kunt en u komt zeker aan uw trekken. Zo ervaart u de beste groepseks ooit.

Sexclub Baccara houdt diverse soorten gangbangs

1. Hetero Gangbang

Dit is de meest bekende vorm. Wij hebben 2 á 3 sexy en gewillige dames uitgenodigd (soms veel meer) die dol zijn op botergeile mannen. Deze vrouwen houden echt van seks en vinden het fantastisch als veel mannen flink aan hun trekken komen. Sommige mannen komen door de hevige opwinding zelfs meerdere keren klaar, al is dat natuurlijk geen must of verwachting.

Bekijk de agenda om te zien wanneer de eerstvolgende hetero gangbang is gepland. We houden ze vaak!

2. Gay Gangbang

Houd u van een heerlijke gewillige man voor een gangbang? Zeer zelden houden we ook homo gangbang-feesten in Club Baccara! We hebben dan 1 á 2 gewillige mannen die zich langdurig laten nemen door meerdere mannen tegelijk. Dit is heftige groepseks zoals de Grieken het misschien wel bedoeld hebben!

3. Bi Gangbang

Lijkt het u heerlijk om van beide te genieten, mannen en vrouwen? Heel soms houden we een grootse bi gangbang; tot nu toe een keer. 

Trouwens, dikwijls kunnen de vrouwen tijdens een hetero-bang niet van elkaar afblijven. Al kunnen we het uiteraard niet beloven dat het elke keer gebeurt. En soms is de gloryhole ook toegankelijk tijdens de groepsseks, extra spicy!

Samengevat: we houden allerlei heerlijke groepsseks-feesten in onze Baccara club. En we zijn uitstekend bereikbaar in Zaandam. Of u nu vanuit Noord-Holland (zoals Amsterdam), uit het Zuid-Holland of waar vandaan u dan ook komt, u kunt ons prima bereiken voor erotisch vertier. Van harte welkom!