Agenda Baccara sexclub

Onze agenda is standaard vol: we zijn nu open van dinsdag tot en met zaterdag. En daarbij worden er geregeld seksfeesten (zoals gangbangs) georganiseerd (pre-corona en post-corona).

Vanwege de overheidsmaatregelen zijn de openingstijden tijdelijk aangepast:

De club is open van 9:00 uur tot en met 17:00 uur, dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u vóór 9 uur? Bel voor een afspraak: 06-12822673.

Verder organiseert Club Baccara, zodra corona voldoende achter ons ligt, ook spannende en pikante seksfeesten, gangbangs, BDSM bijeenkomsten en soms ook dance parties van erotisch karakter.

Bekijk hieronder onze complete agenda:

Zaterdag 30 oktober 2021 Open Huis

Halloween poster: open huis sexclubEind oktober is het bijna weer zo ver, het is bijna Halloween! En zoals we in voorafgaande jaren al deden, behalve vorig jaar vanwege corona, doen we dit jaar weer: Open Huis!

Dat betekent dat we op deze zaterdagavond van 20:00 uur tot 03:00 uur eenieder uitnodigen om een vrijblijvend kijkje te nemen in onze club. Mits 18+, u mag zich vergapen aan de erotische ruimtes en de mooie Halloween versieringen. Een hapje en drankje staan voor u klaar.

U bent van harte welkom. Ons adres:

Aris van Broekweg 4, Zaandam.
Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid.

Woensdag 19 mei 2021 heropening sexclub

Goed nieuws, onze prachtige club gaat open vanaf woensdag 19 mei. Dat bekent dat onze dames weer voor u klaarstaan.

Jazeker, u kunt weer op en top genieten van onze mooie erotische kamers en schoonheden.

Bel 06-12822673 en kom langs. We heten u alvast van harte welkom.

Vrijdag 5 juli 2019 Gangbang (ji events)

Gang bang ji-events in Baccara club op vrijdag 5 juli 2019Houd deze heerlijke vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur helemaal vrij in uw agenda.

Waarom vraagt u zich af?

Omdat we een prachtige Vlaamse over de vloer krijgen: Isaura! Zij is erg populair in Vlaanderen en is ook goed bekend in Nederland.

Isaura brengt welgeteld 3 sexy vrouwen mee: Djessie, Natasja en jazeker, Joke! Dus in totaal dus 4 lustige vrouwen!

Daarom is dit werkelijk een spetterend gang bang event die u zich daarna nog heel lang zal herinneren. Uw plezier en genot stijgen de 14de tot ongekende hoogtes.

Tussendoor is er uiteraard ruimte om even bij te komen van alle actie door een heerlijk drankje te nuttigen aan de mooie bar van Club Baccara.

De precieze locatie van deze gangbang:

Club Baccara
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Er is gratis parkeergelegenheid. En u kunt ook met het openbaar vervoer komen: treinstation Zaandam is immers op een loopafstand van slechts enkele minuten. Voor meer details over de bereikbaarheid, klik hier.

Vrijdag 3 mei 2019 ‘Suck & Fuck’ (ji events)

Suck & Fuck seksfeest op 3 mei 2019 in Club Baccara in ZaandamDit lekkere feest wordt gehouden op vrijdag 3 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur door Isha en Isaura.

Kom genieten op het comfortabele matras met deze twee prachtige sexy dames!

De precieze locatie:

Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Er is gratis parkeergelegenheid. Mocht u met het openbaar vervoer komen: treinstation Zaandam is op loopafstand van slechts enkele minuten. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid.

We heten u van harte welkom!

Woensdag 23 januari 2019 ‘Suck & Fuck’ Girls Unlimited

Fuck & Suck seksfeest op 23 januari 2019 in Club Baccara in ZaandamDit lekkere feest wordt gehouden op woensdag 23 januari 2019 van: 13.00 tot 16.00 uur door Foxxy en Joke.

Kom genieten op het comfortabele matras met deze twee prachtige dames!

De precieze locatie:

Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Er is gratis parkeergelegenheid. Mocht u met het openbaar vervoer komen: treinstation Zaandam is op loopafstand van slechts enkele minuten. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid.

We heten u van harte welkom!

Woensdag 9 januari 2019 Gangbang Girls Unlimited

Gangbang Girls Unlimited Baccara club woensdag 9 januari 2019Happy New Year! En om dat te vieren bent u van harte uitgenodigd voor een heerlijk gangbang feest! Girls Unlimited gaat tot het uiterste om u te laten genieten van een hete uitspatting; een gangbang waar u op en top wordt verwend.

Kom daarom langs op woensdag 9 januari van 13.00 tot 17.00 uur.

Joke is u uiteraard goed bekend. Ze kwam dankzij een tv-rapportage over Club Baccara (Programma ‘Holland!’ met Ryanne van Dorst) nog eens extra in de bekendheid.

Ja, Joke is mooi, ze is lekker en ze weet exact hoe ze een gangbang feestje moet organiseren èn houden.

Daarbij wordt Joke deze dag vergezeld door welgeteld 2 schoonheden: Enowa en Isha. We weten zeker dat u volledig aan uw trekken zult komen.

Tussendoor is er altijd ruimte om een drankje te doen aan de mooie bar van Club Baccara.

Kortom: gezellig, opwindend, bevredigend en smakelijk!

De precieze locatie van deze gangbang:

Club Baccara
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Er is gratis parkeergelegenheid. En u kunt ook met het openbaar vervoer komen: treinstation Zaandam is immers op een loopafstand van slechts enkele minuten. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid.

Zondag 9 december 2018 BDSM-kijkdag

Aanstaande zondag is iedereen, die geïnteresseerd is in alle vormen van BDSM, tussen 15.00 en 20.00 van harte welkom in club Baccara; zowel mannen als zeker ook vrouwen. Club Baccara staat namelijk op deze zondag volledig in het teken van de kinky-kant van de erotiek.

U kunt deze dag ook vrijblijvend rondkijken in onze spannende sexclub en voorzichtig kennismaken met BDSM-meester Martijn. Hij zit al ruim 22 jaar in het vak en kent alle klappen van de zweep. Hij ontvangt zijn gasten in club Baccara, speelt met zowel manlijke als vrouwelijke bezoekers en geeft “zijn” kijk op de beleving van het spel.

Ook kunt u een praatje maken met de eigenaresse van club Baccara en genieten van een drankje aan de bar. Tevens is er een man en vrouw aanwezig die met graag  hun persoonlijke ervaringen met u willen delen.

BDSM gaat met name om spanning en vertrouwen, dus niet puur en alleen maar om de pijn zoals vaak wordt gedacht. Deze zondag krijgt u uitgebreid uitleg over de veiligheid, hygiëne in het BDSM-spel en hoe u de eerste stappen kunt nemen op dit vlak. Het is immers jammer dat sommige mensen vast blijven zitten in hun fantasieën omdat ze bang zijn voor onbegrip door anderen. Weet dat club Baccara dè veilige en beschermde plek is om openhartig te spreken over BDSM en om de mogelijkheden te onderzoeken.

In club Baccara is een grote hoeveelheid BDSM-materiaal aanwezig, die naar wens ook tijdens een sessie daadwerkelijk gebruikt kunnen worden.

Tijdens de BDSM-kijkdag worden er diverse demo’s gegeven zoals:

 • bondage van een vrouw met een spannend einde;
 • het vacuüm bed;
 • een speciale bondage van een man waarbij de beruchte melkmachine gebruikt wordt.

Kortom, we zien u graag tijdens de speciale BDSM-kijkdag aanstaande zondag 9 december. Kom langs:

Club Baccara
Aris van Broekweg 4
Zaandam

Toegangsprijs: €25,- per persoon, koppels €40,-

Gratis parkeren kan voor de deur. Station Zaandam is vlakbij, slechts op 3 minuten loopafstand.

Donderdag 19 & vrijdag 20 juli 2018 Meesteres Poison

Meesteres Poison in donkere kinky kleding voor het geven van een strenge SM behandelingLaat de werkstress en prestatiedruk van het dagelijkse leven van u afglijden. Maar hoe? Er zijn talloze manieren om tot rust te komen, volledig bij te komen.

Een van de effectieve manieren om werkelijk tot uzelf te komen is door een stevige behandeling van meesteres Poison. U kunt zich ontdoen van uw verantwoordelijkheden en tegelijkertijd uw taboes confronteren, uw grenzen (net niet) bereiken.

Kniel voor Meesteres Poison, kus haar voeten

Voor velen een bekende naam, maar voor sommige een nieuwe BDSM-meesteres waar ze echt mee kennis moeten maken.

Donderdag 19 en vrijdag 20 juli 2018 zal meesteres Poison aanwezig zijn in de SM-ruimte van Club Baccara. Let wel, enkel alleen op afspraak mogelijk!

Meesters Poison is een dominante, ervaren en veelzijdige Nederlandse meesteres. Zowel beginnende als ervaren slaven krijgen een behandeling van Poison. Van een goede ouderwetse spanking tot aan keiharde vernedering, kaarsvet, mummificatie en naaldenspel.

Zelf vindt Meesteres Poison het leukst om op een sensuele en tergende manier over je te domineren en met je te spelen. Ze is geduldig maar kan ook hard en genadeloos zijn.

Om uw fantasie te prikkelen, de vele SM-mogelijkheden op een rij die Meesteres Poison biedt:

 • Spanking (zoals op de billen)
 • CBT
 • Body Worhsip
 • Eenzame opsluiting
 • Travestie
 • Leer of rubber fetish
 • Elektro
 • Zwepen en Cane spel
 • Anal play (zoals strap-on en fisting)
 • Diverse rollenspelen
 • Facesitting
 • Bondage
 • Keiharde vernedering
 • Kaarsvet
 • Mummificatie
 • Naaldenspel
 • Nipple torture
 • Wat u zich wenst…

SM en BDSM meesteres Poison met hoge hakken en tattoosLet wel, Scat, Brown Showers, Klysmas, baby en Age play behoren NIET tot de mogelijkheden.

Kortom: boek meesteres Poison

Datum: di 19 en vr 20 juli 2018
Tijd: 14.00 tot 22.00 uur
Locatie: Baccara club in Zaandam

Voor vragen kunt u contact opnemen. Ook kunt u via dezelfde weg een behandeling boeken. Bel: 06-12822673 Geef meteen uw wensen en grenzen aan. Zo kunt u zich volledig overgeven aan de maatgerichte behandeling die u verdient.

U geniet nog lang na van de onvergetelijke sessie door meesteres Poison…

Vrijdag 17 november 2017 Girls Unlimited Gloryhole mega Gangbang

Gangbang Girls Unlimited is dit keer mega. Extra veel dames! Kom genieten op vrijdag 17 november 2017 in sexclub Baccara ZaandamAf en toe wordt er extra groot uitgepakt in sexclub Baccara. Zoals vrijdag de 17de, en hoe! Want we houden een werkelijk gigantisch grote gangbang.

Welgeteld kunt u uitgebreid en ongelimiteerd genieten van ZES prachtdames van Girls Unlimited:

 1. Joke (uiteraard!)
 2. Sandra (bekend van Den Haag)
 3. Enowa
 4. Isaura
 5. Isha
 6. En… Misja (nieuw!)

De heerlijke Misja is na lange tijd terug. Kent u haar niet? Misschien toch wel, maar dan ooit onder de naam Jasmine van de Gangbang Angels. En reken maar dat u zult genieten van haar, en van de andere vijf vrouwen!

Kortom, kom langs en neem het er erotisch helemaal van. U heeft ruim de tijd, van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard is de locatie van deze mega gangbang onze populaire club Baccara in Zaandam.

De precieze locatie van deze mega gangbang:

Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Er is gratis parkeergelegenheid. Mocht u met het openbaar vervoer komen: treinstation Zaandam is op loopafstand van slechts enkele minuten. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid. We heten u van harte welkom!

Woensdag 8 november 2017 Girls Unlimited Gloryhole Gangbang plus fucktable

Gloryhole Gangbang plus Fucktable wordt gehouden op 8 november-2017 in Baccara Club ZaandamHeeft u zin in een heerlijke, spetterende gangbang? En dan niet zomaar eentje, maar een speciale editie, extra lekker? Dat dachten we al. Daarom houden we aanstaande woensdag 8 november de ‘gloryhole gangbang’, plus fucktable!

Een gloryhole is een gat in een muur of deur waar de man zijn penis in kan duwen. Aan de andere kant worden allerlei seksuele handelingen verricht die uiteraard erg lekker zijn. En tijdens ons laatste feestje bleek de eenmalige gloryhole zeer populair, vandaar dat we hebben besloten om toch nog een keer een gloryhole aan te bieden. Alles om u een groot erotisch plezier te doen!

De gloryhole in combinatie met de gangbang èn fucktable van prachtige Girls Unlimited is uniek. En de dames zijn oogverblindend sexy: Foxxy en Joke maken tijdens dit feest uw stoutste dromen helemaal waar.

Komt u lekker genieten van een heerlijke gangbang met gloryhole en de fucktable? Natuurlijk! Dus u bent van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur voor erotisch genot.

Het adres van de gloryhole gangbang + fucktable is:
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

We zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto (inclusief gratis parkeren) als openbaar vervoer. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid. We heten u graag van harte welkom.

Dinsdag 31 oktober 2017 Baccara Halloween party

Halloween 2017 in Baccara Club ZaandamDit gaat een groots feest worden. Te beginnen met overdag een Halloween gangbang. Met de nieuwe Gloryhole! (Eenmalig.) Dus kom dat zien, kom genieten van de prachtige gangbang dames; Gangbang Girls Unlimited. (Lees hieronder verder over de gangbang)

En in de avond het Open Huis, inclusief het Halloween feest in onze prachtige sexclub.

Ja, het wordt een spetterend en opwindend Halloween dit jaar. Uiteraard houden we zowel de gangbang als het Halloween feest op onze vertrouwde locatie:

Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

Dinsdag 31 oktober 2017 Gangbang Girls Unlimited

Gangbang Girls Unlimited Halloween edition op dinsdag 31 oktober 2017 in sexclub Baccara te ZaandamGirls Unlimited is populair, zeker in Baccara Club. Dat is niet voor niets, de dames zijn heet en onze sexclub is prachtig en luxe. Kortom, kom weer langs om te genieten van een prachtig erotisch tafereel op dinsdag 31 oktober in Zaandam.

Let op, het is die dag Halloween. En dat betekent extra feest, extra lekker. Voor het eerst ooit is er bij de gangbang inbegrepen… een eenmalige gloryhole!

Dus wilt u ook lekker mee doen aan deze fantastische Halloween Gangbang plus gloryhole? Uiteraard. Kom dus lekker en compleet genieten 13.00 tot 17.00 uur. Deze vier prachtige girls ontvangen u met open armen:

 • Joke
 • Foxxy
 • Marloes
 • Enowa

Met deze 4 prachtige verschijningen kunt u zich volop uitleven op erotisch vlak tijdens Halloween. Daarom, kom langs en u wordt verwelkomt met schoonheid, plezier en heerlijke Halloween-spanning!

Exacte locatie van de gangbang:
Baccara sexclub
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam

We zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto (inclusief gratis parkeren) als openbaar vervoer. Klik hier voor meer details over de bereikbaarheid. We heten u alvast van harte welkom.

Donderdag 26 mei 2016 Gangbang (fuckparty) met Charisma Gold en vriendinnen

Gangbang Zaandam Charisma Gold & friends (Donderdag 26 mei 2016)Tijdens elke gangbang van Charisma Gold gaat het er altijd wild en heerlijk heet aan toe. Daarom wordt donderdag 26 mei een heftige fuckparty gehouden in onze prachtige club.

We raden u aan om vooral mee te doen aan deze grote en spetterende gangbang in Sexclub Baccara. Want welgeteld staan er 3 prachtige dames voor u klaar tijdens deze spetterende gangbang.

Dus niet alleen de heerlijke Charisma Gold doet mee aan de gangbang, maar ook nog twee zeer gewillige, beeldschone vriendinnen: Vera Delightfull en de opwindende Sarah Jane.

Al deze wilde dames zijn volledig tot uw beschikking voor optimaal genot en sexplezier. Dus dat betekent: intense blowjobs, lekker beffen en uiteraard veel neuken.

De tijden van de gangbangs zijn:

 • Van 13.00 – 17.00 uur
 • Van 18.00 – 22.00 uur

Wilt u lekker meedoen? Voor slechts € 120,- (inclusief non-alcoholische drankjes) kunt u uitgebreid genieten van deze zeer opwindende gangbang dames.

Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen (gratis, schuin tegenover de club) en alles verloopt zeer discreet.

Adres van Sexclub Baccara
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam
(Klik hier voor de exacte locatie en parkeerinformatie.)

We heten u alvast van harte welkom!

Zondag 21 februari 2016 Bibang

Grote bi gangbang in Zaandam door BisexxxOp zondag 21 februari zal een grote Bibang plaatsvinden met geile bistellen, Tgirls en transexuelen. Iedereen is welkom op deze geile bisexuele gangbang!

Bij de Bibang wordt een 50/50 verhouding gebruikt, dus 50% man en 50% vrouwen, Tgirls, transexuelen en crossdressers, zodat het voor iedereen leuk is!  Vanwege de hoge opkomst, alleen bij op tijd vooruitbetalen is er een gegarandeerde entree!

Adres van Sexclub Baccara
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam
(Klik hier voor de exacte locatie en parkeerinformatie.)

Kom ook, het wordt een opwindende bi gangbang!

Zondag 14 februari 2016 Valentijnshuis

Valentijnshuis op 14 februari in sexclub BaccaraOp zondag 14 februari, van 12.00 tot en met middernacht, wordt club Baccara in Zaandam omgetoverd tot Valentijnshuis!

Kom bij ons langs en verwen uw partner en uzelf met prachtige rozen, heerlijke chocolade en champagne in een van onze luxe kamers voor een romantisch en intiem samenzijn.

Voor extra sfeer zijn er tevens Valentijnsengeltjes aanwezig…

Prijs per 1,5 uur is € 85,- de romantische extra’s zijn inbegrepen. Bel daarom nu om te reserveren: 06-12 82 26 73. (Zeer beperkt plaats!)

Adres van ons romantische Valentijnshuis
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam
(Klik hier voor de exacte locatie en parkeerinformatie.)