Het drugsbeleid van sexclub Baccara

Drugsbeleid sexclubAls we het nieuws mogen geloven, bestaat er een onlosmakelijke relatie tussen sexclubs en drugs. Is het geen verborgen harddrugs-lab op de sekszolder, dan wel een verborgen wietplantage onder een van de baden.

In werkelijkheid ligt het genuanceerd. In elke branche bestaan bedrijven die illegale praktijken uitvoeren en/of drugsgebruik toelaten. Maar er zijn gelukkig meer bedrijven die het professioneel aanpakken en legaal werken.

Sommige bedrijven hebben zelfs een grote afkeer van drugs. Zoals onze sexclub Baccara. Wij hekelen elk gebruik van soft- èn hard drugs in en rond ons pand. Dat is ons drugsbeleid.

We accepteren geen ‘onschuldig jointje’ aan de voordeur van onze sexclub. En we staan het absoluut nooit toe dat iemand een stevige snuif neemt vanaf de mooie billenpartij van onze langbenige prostituees!

Handhaving van ons drugbeleid

Zonder handhaving stelt een drugbeleid niets voor. Daarom zijn we streng. Mocht ons team van beveiligers het vermoeden hebben dat een bezoeker onder invloed is, wordt hij of zij niet toegelaten.

Word iemand betrapt op drugs tijdens het verblijf in onze sexclub? Of krijgen we het vermoeden dat hij/zij drugs heeft gebruikt? Deze bezoeker wordt per direct uit de club gezet; hij of zij is voortaan nooit meer welkom. En zonder restitutie van (entree)geld, discussie is niet mogelijk hierover.

Waarom ons drugbeleid zo streng is

Voor sommige mensen lijkt het misschien alsof we onnodig streng zijn wat betreft drugsgebruik. Wellicht slikken deze mensen wel eens een party pilletje en zijn ze geregeld ‘wappie’ tijdens een seksfeestje. Of misschien hebben ze een paar plantjes op het balkon staan voor hun wekelijkse jointje.

Wat mensen vinden en doen in hun vrije tijd kunnen wij niet voor hen bepalen. Maar in de club hebben wij het recht en de plicht om een veilige, hygiënische en drugsvrije werkomgeving te creëren.

Tevens promoten we graag een gezonde levensstijl door het goede voorbeeld te geven.

Een prettige omgeving in de sexclub

Het is een feit dat mensen onder invloed zichzelf minder goed in de hand hebben. Dat kan het werk voor onze professionele medewerkers en aantrekkelijke dames van plezier bemoeilijken of zelfs volledig verstoren.

We verwijzen u graag door naar deze drugsinfo-website mocht u vragen hebben over de potentiële gevaren van drugsgebruik. En bij een onverhoopte drugsverslaving, neem alstublieft contact op met Jellinek.

Doel: genot waar u met plezier op terug kijkt

We willen zowel tijdens als na het bezoek van onze sexclub een heerlijke ervaring bieden. De kater en bijwerkingen van drugs kunnen zwaar zijn, zodat de bezoeker niet met plezier terugdenkt aan onze club. Dit strookt uiteraard niet met onze doelstellingen.

Daarom: geen drugs in Club Baccara!

De deur staat wijd open naar erotisch genot en amusement

Zolang u zich aan ons drugsbeleid houdt, kunt u optimaal genieten van onze erotische diensten. Voor, tijdens en na uw bezoek.

Bezoek daarom onze sexclub in Zaandam (Aris van Broekweg 4). Of neem vrijblijvend telefonisch contact op: 06-12822673 (discreet).