Emilia! Waarschijnlijk zult u deze naam hard roepen tijdens de seks. Of op zijn minst herinnert u zich deze dame van plezier voor de rest van uw leven. Want met haar wulpse, sensuele lijf, cup C borsten en haar magische handen weet ze u tot hemelse hoogte te masseren.

Normaal gesproken is een spannende vrouw als Emilia onbereikbaar; hard to get. Maar [Lees verder…]

Word u graag erotisch geprikkeld, van tot top tot teen? U bent aan het juiste adres bij sexy Linda! Deze dame van plezier ontvangt u graag met open armen in onze luxe sexclub in Zaandam.

Linda’s lange blonde haar, blauwe ogen, mooie rondingen en haar indrukwekkende cup D doet menig mannenhart harder kloppen. Deze mooie dame van plezier is [Lees verder…]

Vrouw in SM-ruimte vastgebonden met zwarte stropdas (bondage)Wilt u een prachtige SM-ruimte huren? In Zaandam hebben we een mooie studio te huur voor een of meer uren. U kunt de SM-studio ook voor een of meer dagdelen huren, zolang u tijdig reserveert.

De SM-locatie is goed bereikbaar door zijn ligging in Zaandam (dichtbij Amsterdam en Haarlem). U kunt discreet en gratis parkeren in de buurt.

En misschien wel het belangrijkste, de ruimte is in beheer door een organisatie die vertrouwd is met SM- en BDSM-activiteiten (Bondage, Discipline, Sado Masochisme).

Daarom hebben we affiniteit met de lifestyle. En daarom verhuren we de ruimte betaalbaar…. [Lees verder…]

Bent u op zoek naar een heerlijke gangbang? U komt in onze luxueuze sexclub in Zaandam volledig aan uw trekken!

Wat is een gangbang party?

Waarschijnlijk bent u al enigszins bekend met de term. Voor de duidelijkheid:

Een gangbang is een speciale vorm van groepsex waarbij een man of vrouw gelijktijdig en achterelkaar met meerdere mensen seks heeft.

Zoals bij een orgie doorgaans mensen 1-op-1 vrijen en dit eventueel afwisselen met trio’s of partnerruil, ligt het centrum van de aandacht tijdens een gangbang seksfeest op slechts een of enkele personen. [Lees verder…]

Drugsbeleid sexclubAls we het nieuws mogen geloven, bestaat er een onlosmakelijke relatie tussen sexclubs en drugs. Is het geen verborgen harddrugs-lab op de sekszolder, dan wel een verborgen wietplantage onder een van de baden.

In werkelijkheid ligt het genuanceerd. In elke branche bestaan bedrijven die illegale praktijken uitvoeren en/of drugsgebruik toelaten. Maar er zijn gelukkig meer bedrijven die het professioneel aanpakken en legaal werken.

Sommige bedrijven hebben zelfs een grote afkeer van drugs. Zoals onze sexclub Baccara. Wij hekelen elk gebruik van soft- èn hard drugs in en rond ons pand. Dat is ons drugsbeleid.

We accepteren geen ‘onschuldig jointje’ aan de voordeur van onze sexclub. En we staan het absoluut nooit toe dat iemand een stevige snuif neemt vanaf de mooie billenpartij van onze langbenige prostituees! [Lees verder…]