fetisj-kousen-club-baccara.Bij Club Baccara komt een vraag over fetisjisme vaak voor.

Hieronder leest u meer informatie erover en onderaan staat een lijst aangegeven met de meest voorkomende fetisj.

Tevens is dit de lijst waar u bij velen van onze dames terecht mee kan.

Misschien heb je er wel eens wat over gehoord, maar weet je tóch niet precies wat het is.
Fetisjisme betekent dat iemand opgewonden raakt van niet-levende objecten. Dat kunnen bijvoorbeeld ook bepaalde lichaamsdelen zijn, zoals bij de voet fetisj. Diegene kan hierover gaan fantaseren of zich er naar gedragen, zoals seks hebben met dit object of lichaamsdeel. Er bestaat eigenlijk niet zoiets als een ‘normale seksualiteit’.
Want wist je dat in Nederland 10,5% van de mannen wel eens een fetisjistische fantasie heeft?  Je bent dus echt niet de enige!

Een fetisj is in het algemeen een ‘geliefd voorwerp’, in de context van SM is het een object van speciale seksuele belangstelling of zelfs verering. Je spreekt speciaal over ‘fetisj’ als die belangstelling niet betreft de normale aandachtspunten bij seks als borsten of penis, maar bijvoorbeeld voeten, knieën, hoge hakken of andere lichaamsdelen of kledingstukken. In het spraakgebruik heeft het woord zich ontwikkeld van concreet zelfstandig naamwoord naar een abstract woord: iemand heeft ‘een fetisj voor hoge hakken’

Bij een fetisjisme kan iemand opgewonden raken wanneer hij/zij in gedachten, via allerlei media of in het echt geconfronteerd wordt met de desbetreffende fetisj.

Het komt geregeld voor dat fetisjisten er pas op latere leeftijd achter komen dat ze niet de enige zijn. Vaak wordt er een link gelegd met ervaringen die zijn opgedaan in de jeugd. 

Seksueel fetisjisme is een seksuele voorkeur waarbij seksuele opwinding wordt beleefd aan een voorwerp of niet-genitaal lichaamsdeel.

Veel mannen vallen op hoge hakjes of spannende lingerie. En ook vrouwen hebben hun fetisjen: vrouwen vallen als een blok voor zo’n man in uniform of kunnen toch ook met een zekere opwinding genieten van de aanblik (in de spiegel) van een vrouw met een korset of kousen met jarretels. Zo kunnen ook materialen als kant, zijde of juist rubber of leer voor die ‘extra prikkeling’ zorgen. Het kan heel verschillend (en persoonlijk) zijn waar mensen seksueel opgewonden van kunnen raken. 

Maar het kan bijvoorbeeld ook een geluid zijn waar iemand door geprikkeld raakt.

De laatste tien à vijftien jaar zijn fetisjen meer geaccepteerd geraakt, Dat komt vooral door het internet. Zo zijn er verschillende fora en eindeloos veel informatieve sites.

Gevaarlijk: Een fetisj is niet ongezond of gevaarlijk,

Acceptatie
Fetisjisme wordt niet altijd geaccepteerd, en mensen durven er soms niet voor uit te komen. Vooral in het begin, als mensen hun fetisj ontdekken, dan kunnen ze er echt mee zitten,
Een fetisj kun je niet afleren, dat gaat niet.

Vandaag zien we dus nog geen grootse fetisjparade in de Amsterdamse grachten; Fetisj Day is vooral een buitenlands feestje, en dan vooral online. Degene die de dag toch wil vieren, maar liever geen leren pak of luier aandoet, kan ook gewoon een paars kledingstuk dragen. Dat is namelijk de kleur die fetisjisten wereldwijd gebruiken om te laten zien dat ze bij de community horen.

Enkele van de bekendere en relatief vaker voorkomende vormen van fetisjisme met voorwerpen of kledingstukken zijn:

 • Voeten
 • Kousen, panty en lingerie (in verschillende soorten en maten)
 • Gebruikte slipjes
 • ondergoed
 • Navel
 • Water
 • Sneaker, hoge hakken sandalen
 • Oksels
 • Kleding verpleegster, dienstmeisje, schooluniform, latex, leer, rubber
 • travestie kleding van het andere geslacht dragen
 • knieholte
 • Natte kleding
 • Gebruikt worden als meubelstuk
 • Kietelen  

Heeft u vragen, wilt u informatie of een afspraak boeken info@baccaraclub.nl

{ 0 comments }

Vrouw in SM-ruimte vastgebonden met zwarte stropdas (bondage)Wilt u een prachtige SM-ruimte huren? In Zaandam hebben we een mooie studio te huur voor een of meer uren. U kunt de SM-studio ook voor een of meer dagdelen huren, zolang u tijdig reserveert.

De SM-locatie is goed bereikbaar door zijn ligging in Zaandam (dichtbij Amsterdam en Haarlem). U kunt discreet en gratis parkeren in de buurt.

En misschien wel het belangrijkste, de ruimte is in beheer door een organisatie die vertrouwd is met SM- en BDSM-activiteiten (Bondage, Discipline, Sado Masochisme).

Daarom hebben we affiniteit met de lifestyle. En daarom verhuren we de ruimte betaalbaar…. [Lees verder…]

Bent u op zoek naar een heerlijke gangbang? U komt in onze luxueuze sexclub in Zaandam volledig aan uw trekken!

Wat is een gangbang party?

Waarschijnlijk bent u al enigszins bekend met de term. Voor de duidelijkheid:

Een gangbang is een speciale vorm van groepsex waarbij een man of vrouw gelijktijdig en achterelkaar met meerdere mensen seks heeft.

Zoals bij een orgie doorgaans mensen 1-op-1 vrijen en dit eventueel afwisselen met trio’s of partnerruil, ligt het centrum van de aandacht tijdens een gangbang seksfeest op slechts een of enkele personen. [Lees verder…]

Drugsbeleid sexclubAls we het nieuws mogen geloven, bestaat er een onlosmakelijke relatie tussen sexclubs en drugs. Is het geen verborgen harddrugs-lab op de sekszolder, dan wel een verborgen wietplantage onder een van de baden.

In werkelijkheid ligt het genuanceerd. In elke branche bestaan bedrijven die illegale praktijken uitvoeren en/of drugsgebruik toelaten. Maar er zijn gelukkig meer bedrijven die het professioneel aanpakken en legaal werken.

Sommige bedrijven hebben zelfs een grote afkeer van drugs. Zoals onze sexclub Baccara. Wij hekelen elk gebruik van soft- èn hard drugs in en rond ons pand. Dat is ons drugsbeleid.

We accepteren geen ‘onschuldig jointje’ aan de voordeur van onze sexclub. En we staan het absoluut nooit toe dat iemand een stevige snuif neemt vanaf de mooie billenpartij van onze langbenige prostituees! [Lees verder…]

Blonde vrouwenHeeft u een voorkeur voor prachtige blondines? De welbekende blonde vrouwen waar mannen stiekem naar omkijken? Bezoek daarvoor sexclub Baccara in Zaandam.

“Blonds have more fun”

Meestal hebben blonde vrouwen meer aanspraak. Niet omdat blondines per se aantrekkelijker zijn dan andere vrouwen. Blonde haren kunnen symbool staan voor zorgeloos plezier. Wellicht is dat de voornaamste reden waarom mannen sterk seksueel reageren op blondines. [Lees verder…]