Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd in de sexclub?

Vraagt u zich af op welke wijze u kunt betalen in onze erotische gelegenheid? Sowieso is betalen in natura niet mogelijk, dat doen onze dames van plezier al aan u.

Hoe kunt u dan wel betalen? De volgende wettelijke betaalmiddelen accepteren wij in onze sexclub:

Betalen per pin

Pinnen bij sexclub Baccara in Zaandam
We hebben zowel aan de deur als aan de riante bar een pinautomaat. Neem uw pinpas mee, wij zorgen ervoor dat uw betalingen altijd discreet verlopen.

Hoe? Op het bankafschrift verschijnt niets dat doet denken aan een sexclub of gerelateerd seksbedrijf. Zie dit artikel voor meer details: Hoe discreet is sexclub Baccara.

Pinbetalingen heeft onze voorkeur, al accepteren we uiteraard ook andere betalingsmiddelen.

Betalen met contant geld

Betalen met eurobiljetten in de sexclubWilt u cash betalen? Geen punt, wij accepteren zowel munt- als papiergeld. Let wel, we nemen alleen eurobiljetten tot en met 100 euro aan.

Eurobiljetten van 200 of 500 euro kunnen we helaas niet aannemen, vanwege het feit dat we de echtheid onvoldoende kunnen controleren. We vragen hiervoor uw begrip.

Betalen met creditcard

Creditcards als betaalmiddel in de sexclubVooral voor onze internationale gasten is het van belang dat zij kunnen betalen met creditcard. Creditcard-betalingen zijn daarom prima mogelijk in onze club in Zaandam.

Creditcard betalingen ogen altijd neutraal en nietszeggend op uw creditcard-afschrift, zie daarover nogmaals het artikel ‘Hoe discreet is Sexclub Baccara’.

Wij accepteren geen cheques, bitcoins en buitenlandse valuta

Helaas is het niet mogelijk om per cheque te betalen in onze sexclub of privéhuis. Ook accepteren we geen bitcoins en buitenlandse valuta.

Heeft u toch nog vragen over de betaalmiddelen die we accepteren in onze luxe club? Neem contact met ons op. Vragen stellen kan uiteraard ook telefonisch: 06-12822673. We staan u graag te woord.

We hopen u snel te zien in onze mooie sexclub aan de Aris van Broekweg 4 in Zaandam. We hebben veel te bieden. Onze bloedmooie vrouwen staan gewillig op u te wachten!