De luxe kamers van club Baccara

Wat voor bijzondere erotische kamers heeft de club Baccara? Binnenkort plaatsen we nog meer foto’s van onze luxe kamers. Hierboven krijgt u alvast een indruk van zowel kamer 2 als 3.

Tijdens uw bezoek zal het u wellicht opvallen dat onze sexclub twee verdiepingen telt. Daarom heeft u veel keus en ruimte om uw erotische fantasieën waar te maken. Zo’n prachtige sexclub vindt u nergens in de regio, alleen bij ons!

Welkom aan de gezellige, goed voorziene bar

Eerst wordt u ontvangen aan de Baccara-bar voor een drankje. De barruimte is uitgebreid, zelfs met een podium en paal voor onze sensuele paaldanseressen en strippers.

De inrichting is warm en gezellig zodat u zich al gauw thuis voelt in onze sexclub.

Een tal van pikante, luxe kamers

De vijf luxe kamers in Club Baccara bieden veel aan ruimte en zijn stijlvol ingericht.

De luxe kamers zijn voorzien van douche of bad en uiteraard met airconditioning. Ja, het is heerlijk toeven in onze club Baccara in Zaandam.

Een prachtige SM-ruimte

Ook bieden we een volledig uitgeruste SM-ruimte, inclusief Andreaskruis, schandpaal, spreidstang en diverse zwepen. En we hebben een speciaal gedeelte volledig ingericht voor waterspel en dergelijke, als u dat wenst.

Zoals u ziet, sexclub Baccara biedt ieder wat wils. We nodigen u uit om vrijblijvend onze erotische club te bezoeken, we heten u van harte welkom.

Club Baccara is open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 19.00 en 20.00 tot 3.00 uur. Bel nu voor meer informatie: 06-12822673 (discreet).