Voor de eerste keer naar een sexclub?

Voor de eerste keer naar een sexclubMisschien heeft u nog geen ervaring met een sexclub. Wees gerust, voor alles is een eerste keer. Ook wat betreft het bezoek van een sexclub zoals de onze.

Wellicht vraagt u zich af hoe het eerste contact verloopt met de dames van plezier. U weet wel: de sexy dames, de rondborstige prachtige vrouwen, de zeer gewillige en wulpse prostituees.

Geen punt, we zullen een helder beeld scheppen over de geile gang van zaken zodat u weet wat u kunt verwachten.

De reis naar onze sexclub

We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk de contact-pagina, met de landkaart en routebeschrijving zodat u ons gemakkelijk en snel kunt vinden.

Mocht u met de auto reizen, parkeren kan zeer discreet. Er is royale parkeergelegenheid, gratis. (Zie het artikel over onze discrete werkwijze.)

Ook kunt u een taxi bestellen; de taxichauffeurs brengen aan de lopende band onze trouwe klanten naar de club.

De eerste keer toegang

Aan de deur wordt u eerst ontvangen door onze beveiliging. Daarna geschied de betaling van het entreegeld. Tijdelijk krijgt u vrij entree vanwege de opening! Vervolgens wordt u aan de grote Baccara-bar hartelijk verwelkomt door de vriendelijke gastvrouw of gastheer.

We hebben een zeer uitgebreide drankkaart. Voor een goed glas is er keuze genoeg. Ook als u een non-alcoholisch drankje verkiest bent, u bij ons aan het juiste adres.

Genieten van vrouwelijk schoon

Tijdens het nuttigen van een heerlijk drankje, geniet u van de aanwezigheid van mooie dames. Of als u dat wilt, kunt vanuit een van de comfortabele stoelen een spannende erotische show op het podium bekijken.

Wat dacht u van een prachtige paaldans-show, sexy striptease of een zeer opwindende lapdance op uw schoot? Het kan allemaal bij ons.

Kies uw mooie dame van plezier

Uw bezoek is vrijblijvend. Is het iets te spannend? Of mocht er onverhoopt geen dame aanwezig zijn naar uw smaak, dan kunt u na uw gratis welkomstdrankje gewoon weer vertrekken.

Waarschijnlijk zijn er meerdere mooie dames waarmee u graag het bed in duikt. Onze prostituees zijn namelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk en heet. Zij trekken u over de streep, let maar op.

Dus…. wilt u een erotisch samenzijn met een van de sexy dames?

Maak uw voorkeur kenbaar bij de gastheer of gastvrouw. Zij stelt u vervolgens voor aan de desbetreffende dame. Eventueel trakteert u haar op een heerlijke champagne, dat is optioneel.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij kunnen u uitstekend voorzien in al uw speciale en specifieke erotische wensen.

Nogmaals, bespreek het met de open minded gastheer of gastvrouw. Zij kijken nergens vreemd van op dankzij hun langdurige ervaring en relaxte mentaliteit.

Vervolgens kunt u kiezen uit een van de luxe sekskamers. Sexclub Baccara telt twee verdiepingen en vele kamers en ruimtes. Dat biedt u de mogelijkheid al uw erotische fantasieën waar te maken.

Seks, seks en nog een seks

Na afrekenen gaat u met uw dame naar een van de mooie sekskamers. Daar kunt u eventueel eerst heerlijk genieten van een douche of ontspannend bad.

En vanzelfsprekend, u kunt heftig vrijen, langdurig seksen, of simpelweg een lekker vluggertje maken. Alles op de manier zoals u het wenst.

We hebben de perfecte omgeving gecreëerd om uw seksuele behoeftes te bevredigen en uw bijzondere erotische wensen te laten vervullen.

Het enige wat u rest te doen: u volledig overgeven aan de erotische avonturen.

Geen verplichtingen na de seks

Een van de grote voordelen van het bezoek aan een sexclub is het feit dat u nergens aan vastzit. U bent en blijft volledig vrij om te doen en te laten wat u wilt. We hopen dat u van deze vrijheid en blijheid geniet.

Na het heerlijke samenzijn bent u vrij om nog een drankje te doen aan de bar. Als u wilt kunt u dus heerlijk nagenieten. Vervolgens kunt u discreet de sexclub verlaten met een voldaan, bevredigd gevoel.

Wij weten zeker dat u met veel plezier zult terugkijken naar uw eerste bezoek van onze sexclub. Wie weet krijgt u zelfs heimwee en komt u vaker langs. U bent uiteraard altijd welkom in onze club.

Laat u zichzelf overtuigen, klik rond op onze website:

Kom vervolgens bij ons langs voor het vrijblijvende welkomstdrankje aan de bar. Sexclub Baccara ligt goed bereikbaar in Zaandam: Aris van Broekweg 4. Of neem eerst vrijblijvend telefonisch contact op: 06-12822673.